Post by otgahoutoca on Feb 10, 2022 15:45:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
See on hämmastav!!! Ma lihtsalt soovin, et muud kaardid oleks tasuta, muidu 5 tärni!!! Nii et ma tõesti soovitan seda mängu inimestele, kellele meeldib uisutada, saate sõna otseses mõttes teha kõike, mida saate päriselus teha!!!
Hea, kui sa pead lihtsalt harjutama ja sellega harjuma. Eemaldan selle siiski, sest pean lõbutsemise eest üsna palju maksma. Peate maksma erinevate kaartide eest ja ma isegi ei tea, kas see on võrgus, nii et see on igav, kuid lõbus õppida, kuid siis aru saada, et õppisite ilma asjata.
Hea mäng, aga ma ei lase mul teha ühtegi trikki, ma ei tea, kas see on viga või midagi, aga see on tüütu ja graafika on halb, kõik head asjad maksavad raha ja see ei lase mul mõnikord liikuda nii et ma istuksin seal ja prooviksin liikuda, kuid üldiselt ei soovitaks midagi juhtuda
Hea graafika, kuid juhtnupud on imelikud!!!
See on päris hea, kuid võiksite vähemalt ühe teistest kohtadest vabaks teha
Üritasin nii palju, et see mäng meeldiks, kuid kahjuks tahaks see mäng sind alt vedada. See juhib nagu prügi, kui teie sõrm on surnud punktist veidi eemal, kaldute ühel või teisel viisil kõrvale ja kui te ei tõsta oma sõrmi absoluutselt ajastatud järjekorras, ei saa te isegi Ollie't üle kiviklibu. . Pööramine edasiliikumisel lihtsalt ei õnnestu, kaardid on täiesti liiga väikesed, et saaksite enne seina põrkumist mingitki hoogu võtta.
®
Nii lõbus. Ainus probleem on see, et see muutub väga tüütuks ja igavaks. Tasuta kaarte peab rohkem olema.
Juhtnupud on minu jaoks lihtsalt liiga ei reageeri, nii et pooled nipid ei tööta kunagi
Androidi os'iga on häid telefone küll, samamoodi iOS'iga häid iPhone'e. ... Jaksasin iphone osta küll..a vähem kui 2 kuu möödudes müüsin maha ja ostsin
PARIMAD LASTERAKENDUSED IPHONE JAOKS - TARKVARA
See on hea mäng, kuid õhus on raske asju teha. Kui ma tahan, et see teeks triki, see ei tööta. Kui ma ei taha, et trikki tehakse, teeb ta seda ja ma lähen vihaseks. Aga peale selle on see ok mäng.
Seda on lõbus mängida, kuid kaardid on üsna kallid. Oleks lahedam, kui oleks veel vähemalt 1 vaba kaart. Oleks ka lahe, kui oleks uisuindeks
see on päris lõbus, aga see, et saad ainult ühe pargi ilma raha maksmata, on päris tüütu. ära saa seda, kui otsid vaheldust, sest vaheldust saad ainult siis, kui maksad
Väga hea mäng, mis mulle meeldib, sest see on tasuta, mitte nagu tõeline uisk, mis maksab 2,89 dollarit. Väga hea, mu lemmikmäng minu telefonis, palun tehke see nii, et samsungi kasutajad saaksid seal tehtud rida uuesti mängida ning teha kohandatud teki ja kleebised, aitäh
Mäng sulgub pidevalt suvaliselt, see on tõesti tüütu, kui proovin mängida, kuid üldiselt on mäng üsna nauditav aja veetmiseks. Ainus kaebus on see, kuidas see pidevalt suletakse
Mäng on fantastiline, kuid ilma kaartide eest maksmata ei saa te tegelikult üldse edasi areneda. Ma arvan, et mängul oleks palju suurem ja pikaajalisem vaatajaskond, kui saaksite edeneda ja tasuta veel kaarte uisutada.
See oli hea, kuid nad tegid uuenduse, nii et laud on väiksem ja seda on ka raske juhtida (BTW) sellegipoolest langen pärast 2-aastast selle mängu mängimist kaardil läbi ja sain iga mängu iga väljakutse maksimaalse tulemuse. rattalaud ja kleebised ning lähtestatakse
See on tõesti hämmastav mäng, kuid asi on selles, et see peaks loobuma lisatasu ostmise võimalusest ja olen kindel, et enamik inimesi, kes selle mängu saavad ja alla laadivad, on teismelised, kellel pole sellist raha, et saaksite mängu nii, et see annab teile uue kaardi pärast kõigi väljakutsete täitmist, siis saate teenida raha esmaklassiliste tahvlite ja kleebiste ning haarde eest, mis on saadaval ainult esmaklassilistele ostjatele. Minu arvates on see hämmastav, kuid saadavus on veider. Täname teid teie aja eest.
Mäng on halb, juhtnupud ei tööta ja peate ostma kaarte, ma eelistaksin mänguasjaga mängida, siis see mäng ja juhised ei tööta prügikast ärge soovitage uuesti
Juhtnupud on šokeerivad. Ma tean, et see kõik puudutab sõrmede kasutamist, kuid see on viis, kuidas see on segane ega ole nauditav. Samuti rikub see tüütu hüpikakna "seotud tooteid" puudutav vahekaart lihtsalt mängu ja annab mulle tõesti aru 😡
Väga sujuv mäng, see on lihtne mäng, kuid samal ajal on seda üha suurema kogemusega mängides mõnevõrra sügavam keerukus. Ma tõesti arvan, et kui võtta kasutusele online-mängijapõhine süsteem, oleks mäng palju populaarsem, kuid mäng vajab ka rohkem seadistusi ja laua kohandamist, muidu on see suurepärane mäng!
See mäng on lõbus, kuid kui soovite väljakutsetega hakkama saada, on mõned neist kõige võimatumad
Mäng on väga lõbus, kuigi iga kord, kui tahan mõnda mängurežiimi teha, jookseb see kokku ja ma pean selle uuesti alla laadima. Parandage see mängu katkestav tõrge. Redigeerimine: Eriti tüütu, kui saan väga hea tulemuse, näiteks 1 m, mille sain jam-seansis, siis pean kõik selle taaskäivitama, et mängida umbes päeva, enne kui pean uuesti desinstallima ja uuesti installima. Jällegi, palun parandage see.
Touchgrind Skate 2 Sport rpdk
5 parimat Androidi BMX-mängu! - Rakendused - 2021 - 23rdpta
Lae Snowscooter Freestyle Mountain 1.09 APK Android
Miks lisada nipp nimega võimatu, mis on SÕNALTESELT VÕIMATU?! Lihtsalt vastake, miks? Ma tahan, et eemaldaksite selle mängust niipea kui võimalik, sest kuidas me kõik saaksime salajase isetegemise laua? See on sõna otseses mõttes võimatu, lihtsalt selle eemaldamine võtab KUUD mitte päevi või nädalaid, vaid KUUD. Nagu vennad seda mängu mängivad, oleksid nad VÄGA kurvad, kui neil on D.I.Y teki hankimiseks vaja teha viimase ülesande jaoks VÕIMATU. Olen VÄGA pettunud.
See mäng võib olla lõbus, kuid sa pead olema väga hea ja lisaks pead maksma kõigi lõbusate lugude eest.
Juhtnupud on natuke rasked ja reklaame on üsna palju.
See mäng on OK, see on hea mäng, millega aega veeta, kuid ma teeksin kaardid tõesti vabaks ja ma olen ummikus väljakutsega, see on minu viimane mäng tagaaia kaardil, see on pop shuvit lauaslaidi väljakutseks. Iga kord, kui ma proovin, see kas pääseb automaatselt välja või ei saa lauale kinni, kuigi teen õigeid liigutusi
see mäng ei ole nii lihtne, kui tundub, esiteks raiskas see mäng suure osa minu ajast, teiseks ajab see mäng mind raevu. Ka palju.
See on lõbus mäng, kuid see on vale reklaam, kui nad mainivad erinevaid rulaparke, mille eest peate maksma.
Kung Fu Animal Fighting Game Kalandjátékok doh
Mulle meeldib mäng väga. Ainus probleem on see, et kui ma väljun, ei lase rakendus mul tagasi minna, siis pean mängu uuesti installima ja see muutub tüütuks. Palun parandage see mäng mulle meeldib ja see on väga lõbus
Kohutav kontroll ärge raisake oma raha!!!! See saab liiga palju head reprod, kui see on tõesti halb. Palun ärge tehke seda viga, mida tegin ja hankige tasuta. Nüüd mängin touch grind skate'i, mis on tasuta ja palju parem. Hindaks 0 tärni, kui saaksin. Sain just aru, et see on valel rulluisul... Tahtsin seda teha tõelisel uisul....
See mäng on ausalt öeldes nõme.. juhtnupud ei reageeri ja isegi ei tunne, et ma uisutaksin, võitlen pidevalt juhtnuppudega, et isegi kickflip'i teha... Tech Decks on isegi parem kui see...
Suurepärane, realistlik füüsika! Siiski on ainult üks kaart, millel on tasuta mängida, vastasel juhul peate teise kaardi eest maksma 4 dollarit. Üldiselt kena mäng, kuid muutub igavaks, kui mängida ainult ühel kaardil.
See mäng on...nii hea, et olen mänginud umbes 4 nädalat ja mul pole sõnu, on vaja ainult näiteks mängu tõrkeid parandada: vahel hakkan järsku lendama ja suren ootamatult ära. Aga ülejäänu on täiesti hämmastav mehaanika kõik sellega ja sa peaksid looma võrgurežiimi ja lisama võrgurežiimile mõned väljakutsed, näiteks kes saab kõrgeima punkti või kes suudab teha parima rea, aga kui sulle meeldivad ilma reklaamideta rulamängud, siis see mäng on kindlasti jaoks